Lagerhotell

Kontakt oss

Skreddersydde lagerløsninger

Vi tilbyr lagerhotell i våre lokaler i Holmestrand. Lagerhotellet består av både temperert og kaldt lager, og vi skreddersyr en lagerløsning etter deres behov.

Lagerhotell- og logistikk

Som en del av vår lagerhotell-tjeneste kan vi også besørge frakt for våre kunder. Vi kan pakke, emballere, rustbeskytte og frakte dine varer til ønsket bestemmelsessted. Vi kan også påse etterfylling av varer ved behov. EDI-kobling med vårt forretningssystem er mulig, eller vi kan få tilgang til deres ordre- og logistikksystem slik at dere kan følge med på varer inn og ut.

Tre prikker

Kort- eller langtidslagring

Vi er svært fleksible og tilpasser oss dine ønsker. Om du ønsker å lagre varer for en kort eller lengre periode, er helt opp til deg. Vi har stor kapasitet, og kan bygge og innrede våre lokaler etter behov. Ta gjerne kontakt med oss for priser og betingelser.

Tre prikker

Vi har lesse- og losseutstyr

Om du ønsker å sette bort varene dine til oss, kan vi selvsagt være behjelpelige med transport. Om du ønsker å hente ut, eller fylle på ditt lager, har vi både lesse- og losseutstyr for enkel tilgang. Kontakt oss gjerne på forhånd, eller kom innom i åpningstiden om du ønsker å besøke lagerhotellet.

Tre prikker

Sett bort lager og ekspedisjon til oss

For kunder som ønsker å benytte seg av vårt lagerhotell, kan vi også utføre logistikktjenester som er skreddersydd etter deres behov. Vi kan ta oss av lagerføringen, plukkingen, emballering og frakt for dere gjennom vår egen transporttjeneste eller våre samarbeidspartnere. Om din bedrift har egne transportavtaler, kan vi også ta oss av disse. Ved å sette bort alt innen lager og logistikk til oss, kan du fokusere på din kjernevirksomhet. Vi lagrer og sender ut etter deres instrukser, og skreddersyr den løsningen som passer best for dere.

Kontakt Aven Holmestrand AS i dag, dersom du ønsker en uforpliktende prat rundt lagerhotell og logistikk.