Konstruksjon

Kontakt oss

Tilpassede emballasjeløsninger

Vi har lang erfaring med konstruksjon av tre- og platekasser samt fraktbærere. I samarbeid med kunden kan vi optimere eksisterende løsninger eller komme med helt nye emballasjeløsninger.

Kundetilpassede emballasjeløsninger

Har du et nytt produkt eller varer du ønsker spesialtilpasset emballasje til? Vi i Aven Holmestrand AS jobber gjerne i prosjektform sammen med våre kunder for å komme frem til de optimale løsningene.

Vi kan optimere eksisterende løsninger eller utvikle helt nye emballasjeløsninger.

Våre løsninger kan spare deg for betydelige beløp

Med vår mangeårige erfaring med konstruksjon av tre, platekasser og fraktbærere, sparer kunden ofte betydelige beløp. Vi vet hvilke materialer og løsninger som kan passe til dine varer.

Vi har kompetanse for å utvikle løsninger for deres produkter

Konstruksjon av ulike pakke- og emballeringsløsninger er en viktig del av vår drift, og noe vi har drevet med helt siden starten. Vi har bred kompetanse og tegneprogrammene man trenger for å utvikle de rette løsningene for deres produkt.

Tilpassede produkter for nye kunder

Om du er en ny kunde hos oss, ønsker vi å komme ut til dere og se hva slags varer dere har. Når vi blir kjent med deres produkter, blir jobben med å tilpasse løsningene mer effektiv. De fleste prosesser hos oss starter med et besøk hos dere, og ettersom vi blir bedre kjent med dere og deres produkter, holder det ofte å sende inn vekt og mål, og vi kommer med løsningsforslag. Hvor varene skal sendes, hva slags varer det er og hvor lenge det skal lagres, har mye å si for hvilket materiale og løsning vi foreslår.

Ta gjerne kontakt med oss i Aven Holmestrand AS, om du ønsker skreddersydde emballeringsløsninger for dine produkter