Trekasser

Trekasser

Har du behov for en sterk konstruksjon med god holdbarhet, og som i tillegg beskytter ditt produkt mot støt og fukt?

Sterk og varig trekasse

Aven tilbyr trekasser for trygg lagring og transport av dine varer og produkter, slik at det legges til rette for frakt og leveranse uten unødvendige reklamasjoner. Trekassene er bygget med en sterk og varig konstruksjon, og kan brukes når varen trenger beskyttelse mot både støt og fukt.

Trekasser kan fås både med not og fjær eller vanlige bord. Utformingen gir en robust innpakning som tåler svært høy belastning. Har du spørsmål om våre trekasser? Ta kontakt med oss i dag.

Innvendig foring med VCI

Dersom dine varer og produkter er utsatt for fukt under lagring eller transport, kan trekassene fra Aven leveres med innvendig VCI-foring og fuktabsorberende materiale.

Emballering med VCI er et miljøvennlig alternativ for rustbeskyttelse av dine produkter. VCI er en luftbåren rustbeskyttelse som kan anvendes på alle typer metaller og behandlede overflater, og muliggjør fukt- og korrosjonsfri lagring av dine produkter i inntil to år.

Les mer om VCI produktemballasje her.

Foring med Propaflex

Våre trekasser kan i tillegg leveres med innvendig foring med Propaflex, et støtdempende materiale utarbeidet av gjenvunnet plast for redusert miljøpåvirkning. Propaflex er støtresistent, vanntett og oljeavvisende, og er med dette en fleksibel løsning som bidrar til god beskyttelse av varene under transport.

Les mer om mellomlegg her