fireveis pall

To- og fireveispaller

Vi levere både to- og fireveispaller av høy kvalitet til kunder i hele Norge. Fireveispallen er en lastbærer i tre og trespon som kan håndteres fra alle fire sider, og som kan leveres i flere ulike formater tilpasset det enkelte behov.

En toveispall, eller labankpall, kan i motsetning til fireveispallen kun håndteres fra to sider. Aven fører toveispaller i ulike størrelser og med muligheter for tilpassing av leveransen. 

Toveispall

Dette er en tradisjonell pall som kun kan håndteres fra to sider. Vi fører toveispallen, også kalt labankpall, i en rekke ulike størrelser, og kan tilpasse leveransen til dine ønsker. 

Kontakt oss gjerne for tilpassing, da en riktig dimensjonert pall er meget viktig for å unngå at varen din får transportskader. Dette er en pall som er særlig egnet for tunge gods.

Fireveis pall

Dette er en tradisjonell pall som kan håndteres fra alle fire sider. Vi fører disse pallene i en rekke ulike formater, og pallen kan i stor grad tilpasses deres behov. En riktig dimensjonert pall er meget viktig for å unngå transportskader. I tillegg produserer vi fireveispallen i standardstørrelsen 800 x 1200 mm.

Aven Holmestrand leverer paller i meget god kvalitet, og sender selvfølgelig til hele Norge.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.