Nye EUR-paller

Nye EUR-paller

EUR-pallen, eller europallen, er en av de mest utbredte lastepallene på markedet, og brukes normalt som underlag ved transport med truck og lastebil.

Dette er en allsidig flergangspall som kun produseres på lisens i henhold til forskrifter fra den europeiske pallunion. EUR-pallen er normalt en lagervare hos oss, og vi sender ut til kunder i hele Norge.

Standardisert lastepall

Europallen produseres etter standardiserte mål, og egner seg utmerket til bruk i lastebiler, reoler, containere og jernbanevogner. Standardiseringen av konstruksjon og mål gjør EUR-pallen samtidig godt egnet for industriell pakking.

Dimensjoner og mål

EUR-pallen er kategorisert som en helpall, med en lengde på 1200 mm, bredde på 800 mm, høyde på 144 mm, og en cirka-vekt tilsvarende 25 kilo. Denne standardiseringen gjør pallen også til et godt egnet bytteprodukt ved frakt og transport på tvers av EU-landene.

Lastekapasitet

EUR-pallen kan lastes med opptil fire tonn ved stabling, og ett tonn i bruk, eksempelvis ved forflytning. Dette er et fleksibelt, slitesterkt produkt som er enkelt å bruke. Har du spørsmål om EUR-pallen, eller ønsker å legge inn en bestilling? Vi kjøper, selger og frakter EUR-paller til og fra kunder i hele Norge.

Kjøp og salg av brukte EUR-paller

Har du overskudd av paller i din beholdning, eller er du på utkikk etter å gå til anskaffelse av brukte europaller? Klikk her for mer informasjon. (ink til blogginnlegg «brukte paller»)

Ta kontakt med oss for mer informasjon om EUR-paller fra Aven.