Pappkasser

Bølgepappemballasje

Vi tilbyr mange typer emballasje i bølgepapp. Når tungt og ømtålig gods skal sendes, er det viktig at varene pakkes godt inn for å unngå skader underveis i transporten. Aven Holmestrand tilbyr emballasje i bølgepapp til kunder over hele landet.

 

Når tungt og ømtålig gods skal sendes, er det viktig at varene pakkes godt inn. Bølgepapp er verdens mest anvendte transportemballasjemateriale, og består av flere lag papir som er sammensatt på en måte som gjør det meget sterkt og motstandsdyktig, og er et mer miljøvennlig og fleksibelt beskyttelsesmateriale enn flere av alternativene. Kraftwell er en bølgepapp som består av flere sjikt med vannavvisende overflater. Konstruksjonen gjør at den tåler røff behandling, er lett og kostnadseffektiv. Bølgepapp sørger for trygg transport av dine viktigste varer. 

Bølgepapp har et bredt spekter av bruksområder, deriblant som transport- og eksponeringsemballasje for bildeler, næringsmidler, hvitevarer og møbler. Kontakt oss for spørsmål og kjøpsinformasjon om bølgepapp og Kraftwell.