Logo - Decon-x

Aven er Decon-X’ logistikkpartner

Decon-X er en forskningsbedrift som har utviklet en desinfiserings-robot som automatisk desinfiserer rom og overflager

Aven Holmestrand AS er Decon-X’ logistikkpartner og ivaretar forsendelser og lagerfunksjoner.

Antibiotikaresistente bakterier er en økende utfordring både i helsesektoren og i matindustrien. Decon-X’ automatiserte metode for desinfisering reduserer risiko for smitte. Bakterier, virus og sporer fjernes effektivt fra overflater og utstyr, og brukeren får automatisk en rapport med fakta om desinfiseringsprosessen.

Inger Marit Hagaseth er økonomiansvarlig i Decon-X, og har ansvar for alt av logistikk, forsendelser og kommunikasjon mot Aven;

– Aven Holmestrand AS ivaretar leveranser på våre vegne til kunder i inn og utland, primært Norge, Sverige og Danmark. Aven Holmestrand AS tar seg av alt som har med forsendelser å gjøre, for oss. De lagerfører varene våre, pakker og har kommunikasjon med spedisjon og transportselskaper. Det er også deres jobb å påse at alt går så smidig og effektivt som mulig, forteller Hagaseth, og legger til:  

– Vi fant Aven Holmestrand AS gjennom søk på nettet, og hadde en samtale med Martin, som var veldig serviceminded og positivt innstilt. Han har tilrettelagt slik at alt fungerer og at vi har en smidig kommunikasjon. Aven Holmestrand AS har god beliggenhet sentralt på Østlandet noe som gjør leveranse og logistikk effektivt.

Viktig for å drive virksomheten
Mange velger å sette bort sine lager- og frakttjenester til profesjonelle aktører.

– For en bedrift som Decon-X er det viktig å ha gode samarbeidspartnere som tar ansvar for områder som ikke er vår egen kompetanse. Et godt samarbeid med Aven er derfor en viktig del av vår drift og utvikling. Både våre kunder og samarbeidspartnere er opptatt av at varer leveres til avtalt tid, at de er forsvarlig pakket og ser ordentlig ut når det kommer frem.

Ved å ha lager hos Aven Holmestrand AS frigjøres også plass i egne lokaler.

Inger Marit Hagaseth kan anbefale Aven Holmestrand AS videre til andre bedrifter som er på utkikk etter en logistikkpartner.

For mer informasjon om Decon-X trykk her: https://deconx.com/